H2020 finansiering til forskerutveksling i nettverk – informasjonsmøte Lysaker 2. mars

From: Thorbjørn Gilberg [mailto:thgi@forskningsradet.no]
Sent: Tuesday, February 17, 2015 4:15 PM
To: Thorbjørn Gilberg
Cc: Per Magnus Kommandantvold; Berit Sundby Avset
Subject: H2020 finansiering til forskerutveksling i nettverk

Research and Staff Exchange (RISE) er et fullverdig H2020 prosjekt i Excellent Science pilaren (Marie Sklodowska-Curie Actions). Dette virkemiddel kan brukes til internasjonal nettverksbygging, karriereutvikling, internasjonalisering med mere og ikke minst til å bygge seg erfaring med H2020. Ved den første utlysning var den gjennomsnittlige suksessraten 43 prosent og våre danske venner hadde en suksessrate på imponerende 82 prosent!

Norge gjorde det ikke helst så bra og derfor kommer The Research Executive Agency til Lysaker og avholder i samarbeid med Forskningsrådet et informasjonsmøte den 2. mars.

Lenke til arrangementet:
http://www.forskningsradet.no/en/Event/Learn_more_about_the_Research_and_Innovation_Staff_Exchange_RISE_under_Horizon/1254006304995?lang=en

Vi beklager at annonseringen kommer sent. Om du ønsker mere informasjon, men ikke kan delta på dagen, ta kontakt med oss etterfølgende så vi kan dele presentasjoner fra dagen og bistå på annen måte.

Du kan selvfølgelig når som helst ta kontakt til Per Magnus og jeg som er kontaktpersoner på RISE andre virkemidler i Marie Sklodowska-Curie Actions.

Nasjonale kontaktpersoner på RISE andre virkemidler i Marie Sklodowska-Curie Actions.
Per Magnus Kommandantvold, pmk@forskningsradet.no, +4722037459
Thorbjørn Gilberg, thgi@forskningsradet.no, +4722037433

Hilsen
Per Magnus & Thorbjørn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *