Europakonferansen 2016: Kan EU gjøre oss tryggere?

For tredje året på rad har Europabevegelsen gleden av å invitere til en spennende heldagskonferanse om Europa. Årets konferanse finner sted mandag 24. oktober i Universitetsaulaen i Bergen.

Påmeldingsskjema finner du her.
Europakonferansen 2016 setter søkelyset på sikkerhet og samarbeid; hva er trusselbildet i Europa og hvordan må ulike aktører jobbe sammen for å finne felles løsninger på stadig nye sikkerhetsutfordringer?

For å belyse dette har vi fått med oss noen av landets fremste eksperter på området. Det blir spennende innledninger, debatter og samtaler med blant annet generalløytnant (pensjonert) og konsulent Robert Mood, statssekretær Elsbeth Tronstad, EU-ambassadør Helen Campbell og professor Frank Aarebrot. Hele programmet finner du her.

Konferansen er gratis og åpen for alle, men du må huske å melde deg på. For de som ikke har anledning til å komme til Bergen, vil det bli mulig å følge med på stream. Mer informasjon om det kommer senere.

For mer informasjon, kontakt Europabevegelsens generalsekretær Kirsti Methi eller leder i Europabevegelsen Hordaland Torbjørn Wilhelmsen.

europakonferansen2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *