Velkommen til Internasjonaliseringskonferansen 2017

siu_konferanse

Grenseløs utdannelse

Internasjonalisering skal bidra til å heve kvaliteten i høyere utdanning og til å fremme interkulturell kompetanse. Men hva skal til for å fremme kvalitet og hvordan utvikles egentlig interkulturell kompetanse?
I tillegg til å belyse disse spørsmålene vil Internasjonaliseringskonferansen 2017 vie tid til innsiktsfulle innlegg om et Europa i endring, hvor utfordringer knyttet til en felles europeisk identitet og dannelsesaspektet står sentralt.
Tittelen for konferansen spiller på kunnskapens karakter som overordnet territorielle grenser, men også grenser skapt av politikk, økonomi og kultur, og betydningen av dannelsesaspektet i utdanning.

På programmet finner vi blant andre:

• Dr. Ursula Brinkmann, Intercultural Business Improvement – How do students develop their intercultural competences?
• Dr. Fabian Zuleeg, Chief Executive ved European Policy Centre – Europe at a crossroads – polarised and divided or towards more solidarity, openness and cooperation?
• Bjørn Haugstad, statssekretær i Kunnskapsdepartementet – Internasjonalisering som virkemiddel for kvalitet i høyere utdanning
• Curt Rice og Mari Sundli Tveit, rektorer ved HiOA og NMBU – We gotta get out of this place
Cathrine Sandnes, journalist, redaktør, forfatter og samfunnsdebattant, er konferansier for IK17.
Hvor og når: Internasjonaliseringskonferansen 2017 arrangeres i Oslo 15.-16.mars. SIU er arrangør, i samarbeid med utdanningssektoren i Norge forøvrig. HiOA er vertskap for konferansen i samarbeid med NMBU.
Påmelding: Program og lenke til påmelding finner du på siu.no/ik17
Internasjonaliseringskonferansen er den mest sentrale årlige møteplassen for alle som jobber med internasjonalisering innen høyere utdanning i Norge.
Velkommen til Internasjonaliseringskonferansen 2017!
siu.no/ik17

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *