Invitasjon til Prestasjonskonferansen Vest

Olympiatoppen Vest sammen med Bergen Filharmoniske Orkester har samlet et ALLSTAR-TEAM og inviterer til GULLKAMP i Grieghallen 9. november 2016. Dette blir en unik møteplass for prestasjonskultur på tvers av næringsliv, idrett, akademia og kultur.

Prestasjonskonferansen Vest vil være en arena for utøvere/medarbeidere og ledere som søker prestasjonsutvikling. Målet er å bygge nettverk, reflektere over hva som ligger i vår prestasjonskultur, stimulere mennesker ved kunnskapsdeling og erfaringsutveksling og løfte frem kjente og ukjente prestasjoner. Dette blir en annerledes konferanse med kunnskapsformidling på tvers av ulike fagfelt. Sammen med dyktige personer innen næringsliv, det offentlige, idrett, kultur og akademia skal vi begeistre både deltakere og bidragsytere.

Pris kr. 4 500,- inkludert Operaforestilling med Bergen Nasjonale opera og Bergen Filharmoniske Orkester eller danseshow med Absence Crew. Ved påmelding før 15. oktober er deltakeravgiften kr 3 900,- pr person.

Du kan lese mer om konferansen, bidragsyterne og forestillingene som er inkludert i konferansen på hjemmesidene eller på facebook

Påmeldingslink: https://olympiatoppenvest.typeform.com/to/yaF1GM

prestasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *