Horizon2020 HelpDesk ved BTO

Til utvidet rådgiverforum

Mange av dere kjenner allerede til samarbeidsprosjektet vårt med Innovasjon Norge, BTO m.fl. som vi har kalt Horizon2020 HelpDesk. Dette er en møtearena for bedrifter, forskningsmiljø og offentlig sektor for å etablere kontakter som kan utvikles til felles søknader til Horizon2020, og evt andre finansieringskilder. Horizon 2020 Helpdesk holder til i BTO sine lokaler annenhver onsdag kl 9-11:30. Rådgivere fra BTO, Innovasjon Norge og UiB vil sitte der fast, og andre samarbeidspartnere som for eksempel NFR, HFK, Bergen Kommune, HiB m.fl. vil kobles på ved behov.

Alle kan booke time på Helpdesk gjennom prosjektets hjemmeside .

For UiB sine forskningsmiljø vil Helpdesk hovedsakelig kunne hjelpe med å knytte kontakter mot næringsliv, og bistå med innspill til innovasjonsmuligheter i prosjekter. Den konkrete rådgivingen på H2020 søknader gjøres normalt lokalt på UiB.

 

Workshop

Horizon2020 HelpDesk arrangerer sitt første tematiske Workshop 22. februar rettet mot bedrifter og forskere til forsknings og innovasjonsprosjekter innen blå vekst.

Les mer om dette her.

Vi håper dere kan spre det glade budskap i deres miljø om Horizon 2020 Helpdesk generelt og om den planlagte workshopen i februar spesielt.

 

Mvh Vibeke

 

Vibeke Kyrkjebø Irgan, ph.d.

Seniorrådgiver/Senior advisor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *